School of Music (University of Auckland)

Symonds Street
Auckland, Auckland
When architects Hill Mitchell Manning built a curving wall to provide noise control for the post modern University's Music School they retained two porticos, the remains of earlier houses on the site. One of these provides an entrance to the School. (1986).

Types

Architecture
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
Note: Location is approximate.

Photos

  • School of Music - Entrance Portico.
    School of Music - Entrance Portico.
  • Portico & Wall
    Portico & Wall
  • Wall and People.
    Wall and People.
  • The interior courtyard
    The interior courtyard
  • The courtyard from the north
    The courtyard from the north
Upload a new photo
To upload a photo you first need to be registered and logged in.

Comments

There are no comments against this attraction.

To add a new comment you will first need to log in (or register if you haven't yet).